'PSG slaat Barça knock-out op transfermarkt'

'PSG slaat Barça knock-out op transfermarkt'
09 Oktober 2017 08:49
© ProShots

In de afgelopen transferzomer konden we wel honderden geruchten lezen over de toekomst van Philippe Coutinho. FC Barcelona wilde de sterspeler van Liverpool hebben, maar de Reds lieten de multifunctionele Braziliaan niet gaan. Het lijkt erop dat de aanvaller toch gaat vertrekken in de toekomst, maar Barça zou zijn bestemming niet zijn ...

Volgens het medium Sport is Paris Saint-Germain namelijk serieus in de race voor de handtekening van Coutinho. De Ligue 1-topclub beschikt natuurlijk over een heel contingent aan Braziliaanse spelers, waaronder Neymar, Dani Alves, Thiago Silva en Marquinhos, en zij zouden vragen om de komst van hun goede vriend. Nasser Al Khelaifi wil naar verluidt maar al te graag luisteren en is van plan om Coutinho in 2018 aan de selectie toe te voegen in het Parc des Princes.

Daarbij dient hij natuurlijk wel rekening te houden met de regels met betrekking tot Financial Fair Play. Kan Paris Saint-Germain de transfer van Coutinho echter verantwoorden, dan zal men naar Liverpool trekken met een zak vol geld. Gaat de vleugelspeler echt voor de Fransen spelen, dan deelt PSG opnieuw een enorme klap uit aan Barcelona. Eerder werd Neymar al overgeheveld van Camp Nou naar Parijs voor 222 miljoen euro.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.