Feyenoord kaapt spil weg bij NEC: "Zal wel wennen worden"

Feyenoord kaapt spil weg bij NEC:
07 Oktober 2017 18:18
© ProShots

Niet alleen op het gebied van spelers is Feyenoord wel eens druk met transfers. Nu hebben de Rotterdammers namelijk ook de persvoorlichter van NEC overgenomen.

Judith Vermulst maakt in de winterstop de overstap. Ze gaat werken op de communicatie-afdeling van de landskampioen, met de focus op de jeugdopleiding en de Feyenoord Foundation.

NEC zal ze zeker gaan missen, zo vertelt Vermulst in Dagblad de Gelderlander. "We woonden zowat onder de lichtmasten van het Goffertstadion. Mijn moeder heeft al jaren een seizoenkaart. De liefde voor voetbal heb ik dan ook zeker van haar meegekregen."

In 2014 noemde ze NEC nog de 'mooiste club van Nederland'. "NEC zit in mijn genen. Het zal wel wennen worden in Rotterdam. Maar ik wil Feyenoord ook in mijn genen krijgen." De aanleg daarvoor is er in elk geval, want ze vond Feyenoord altijd al een aansprekende club.

"Ik weet niet waarom. Misschien omdat het ook een arbeidersclub is. Als klein meisje was ik ook fan van Pierre van Hooijdonk. De club heeft mij altijd aangesproken. Professioneel is het een stap omhoog. Het is één van de grootste clubs van Nederland."
Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.Meer over