‘Lestienne werkt zich wederom gigantisch in de nesten’

Foto: ‘Lestienne werkt zich wederom gigantisch in de nesten’

Bij PSV haalde hij al eens de headlines met een ruzie op het Stadhuisplein, maar daarna leek Maxime Lestienne alles toch weer aardig op de rit te hebben gekregen.

In Rusland presteert hij namens Rubin Kazan alleraardigst, en er zouden zelfs clubs vanuit voornamelijk Spanje en Italië zijn die hem wilden aantrekken. Maar deze week ging de Belg wederom de fout in.

Volgens [i]Het Laatste Nieuws[/i] was Lestienne de afgelopen dagen in het West-Vlaamse Moorslede, waar hij een weekje vrijaf vierde tijdens de interlandbreak. Een feestje dat hij hield liep echter uit de hand.

De politie kwam uiteindelijk tot twee maal toe waarschuwen over geluidsoverlast, maar bij de tweede keer reageerde Lestienne woedend. Vervolgens zouden de agenten een proces verbaal hebben opgemaakt vanwege smaad, omdat hij ‘diverse verwijten’ had gemaakt.

In Eindhoven moest de linkspoot ooit al eens een nacht doorbrengen in de cel.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie