RKC-aanwinst speelde samen met Del Piero en Roberto Carlos

RKC-aanwinst speelde samen met Del Piero en Roberto Carlos
05 Oktober 2017 15:41
© ProShots

RKC Waalwijk versterkte zich eerder deze week met Hans Mulder. De middenvelder maakte de afgelopen jaren veel avonturen mee in Spanje en India. Van verdenking van matchfixing tot spelen met Alessandro Del Piero en Roberto Carlos. In gesprek met Omroep Brabant doet hij zijn verhaal.

In India maakte Mulder de gekste dingen mee. "Je bent anderhalf uur bezig met een stukje van dertien kilometer naar het stadion. De ene dag omdat er een koe midden op de weg ligt, een andere dag omdat er door alle hectiek en drukte een ongeluk is en alles vast staat."

"Het is een competitie van drie maanden, met een voorbereiding van een maand. Het leven is heel hectisch, heel druk. En in het stadion zitten zo'n 70.000 man. Als je dat vergelijkt met andere landen is dat heel veel." Bij Dehli Dynamos en Chennaiyin FC speelde Mulder samen met grote namen als Del Piero en Roberto Carlos.

"Ik kwam er in het jaar dat de competitie gestart werd. Er werden bekende namen opgeroepen. Ik speelde samen met Del Piero, dat was vroeger een idool. Het was echt supertof. Een hele aardige kerel."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.