Derksen: "Dan zou die man geen leven meer hebben"

Derksen:
25 September 2017 22:51
© ProShots

Johan Derksen scoort al jaren door eerlijk uit te komen voor zijn mening. Afgelopen vrijdag ging dat ten koste van RTL en enkele collega's, wat een heuse rel opleverde. De analyticus haalt zijn schouders op.

"M'n hele mailbox zat vol", reageert 'De Snor' maandagavond in Voetbal Inside. "RTL zou boos zijn over wat ik vrijdagavond gezegd heb. Ik heb alles de revue laten passeren en vind dat ik niets miszegd heb. (...) Voor het eerst in twintig jaar is er in de media ophef over RTL. Daar geven we ook onze mening over en dat kan dan niet?"

Derksen kreeg ook een pittige mail van een RTL-collega "Van een niet nader te noemen medewerker van RTL heb ik een ik hoop in een dronken bui gemaakte mail gekregen die ik zo schandelijk vond dat ik hem niet eens naar de media kon laten lekken. Dan zou die man geen leven meer hebben. Dat vond ik heel onbeschaafd. RTL heeft officieel niets laten horen."

René van der Gijp vindt het geen ramp als de samenwerking inderdaad sneuvelt. "Of dacht jij dat je contract nog verlengd werd? Dat kun je op je buik schrijven. Maar dat is niet erg, dan maken we er nog een leuke zeven maanden van en dan kappen we er lekker mee."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.