'Real: duurste transfer óóit voor Ronaldo-opvolger'

'Real: duurste transfer óóit voor Ronaldo-opvolger'
24 September 2017 08:44
© ProShots

Real Madrid presteert dit seizoen misschien nog niet uitermate goed, wel kun je gewoon stellen dat De Koninklijke over ongelooflijk veel kwaliteit beschikt. Er komt echter een moment dat vleugelspits Cristiano Ronaldo over zijn top is en dan dienen de Madrilenen een opvolger aan te wijzen.

Volgens de Spaanse media heeft voorzitter Florentino Pérez zijn vizier nu al weer op Neymar gericht. De Braziliaan vertrok in de afgelopen transferzomer voor liefst 222 miljoen euro van FC Barcelona naar Paris Saint-Germain en Real wil hem dan ook niet op korte termijn naar het Estadio Santiago Bernabéu halen. Over een paar jaar zou hij echter alsnog de opvolger van Ronaldo moeten worden in de Spaanse hoofdstad.

Zet de huidige trend op de transfermarkt zich door, dan zal de grootmacht op zeker het transferrecord moeten breken voor Neymar. Pérez wil hem echter per se hebben, zoals eerder al het geval was, toen de international van Brazilië nog voor Santos speelde maar Barça verkoos boven Real. Neymar zou overigens niet echt onder de indruk zijn van het niveau in de Ligue 1: hij is tot de conclusie gekomen dat de Primera División toch wel een heel stuk beter is.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

2 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • rodejo +1763 24 Sep 2017 om 09:00 Rang: Wereldkampioen
    "Neymar zou overigens niet echt onder de indruk zijn van het niveau in de Ligue 1" totdat hij toch ene Tete tegenkwam!

  • Erik Bevaart +1472 24 Sep 2017 om 11:38 Rang: Vedette
    "Neymar zou overigens niet echt onder de indruk zijn van het niveau in de Ligue 1" totdat hij toch ene Tete tegenkwam!


    Kan je nagaan als Neymar in de eredivisie zou spelen, dan komt hij Veltman tegen. En natuurlijk Diks en Brenet.