Van Bronckhorst teleurgesteld: "Een mokerslag natuurlijk"

Van Bronckhorst teleurgesteld:
13 September 2017 23:24
© ProShots

Feyenoord beleefde woensdagavond een belabberde rentree in de UEFA Champions League. De Rotterdammers gingen in eigen huis met 0-4 onderuit tegen Manchester City. Trainer Giovanni van Bronckhorst is teleurgesteld.

"Na die vroege goal groeide City steeds meer in de wedstrijd en wij hadden moeite om aan te haken aan het hoge tempo dat zij speelden. Een mokerslag natuurlijk dat onze eerste thuiswedstrijd zo eindigt", vertelt de oefenmeester aan Veronica.

"In de tweede helft hebben we het systeem iets veranderd, wij wilden meer aan de bal komen om zo in ons spel te komen, maar dat was lastig tegen deze tegenstander. City is gewoon een van de topteams van de wereld, wij moesten echt een goede dag hebben om kans te maken tegen zij en dat hadden we niet", aldus Van Bronckhorst.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • mojorisin +14478 13 Sep 2017 om 23:34 Rang: Utopisch
    Ik blijf erbij dat ik het opstellen van Kramer niet begreep, een fout van Gio imo..
    Die jongen is een middelmatige ED-speler en dan snap je toch ook wel dat hij geen potten kan breken tegen een topclub als City ?
    Gio ging in de fout zoals Advocaat tegen Frankrijk..