Guardiola legt uit waarom Yaya Touré ontbreekt tegen Feyenoord

Guardiola legt uit waarom Yaya Touré ontbreekt tegen Feyenoord
13 September 2017 18:17
© ProShots

Manchester City trekt vanavond natuurlijk met een gigantisch miljoenenensemble ten strijde in de Kuip. Wel opvallend is dat Yaya Touré niet eens bij de wedstrijdselectie zit.

"Hij was vorig seizoen erg belangrijk. Zes spelers liepen uit hun contract, maar hij was de enige die bleef omdat hij een bijzondere voetballer is", legt trainer Josep Guardiola die beslissing uit tijdens een persconferentie in Rotterdam. "Maar we hebben besloten om hem de vorige en de komende wedstrijd niet te laten spelen en hij weet waarom."

Het is nog maar de vraag of Touré op de korte termijn weer terugkeert in de plannen van de Spaanse coach. "Hopelijk. Het hangt van de speler af. Ik ben altijd tevreden, maar eis natuurlijk wel het maximale. Ik eis meer, niet alleen van Yaya, maar van iedereen."

De teller van de Ivoriaanse oud-speler van FC Barcelona staat bij Man City al op 299 wedstrijden (79 doelpunten). De afgelopen jaren lag hij meermaals in de clinch met stafleden van The Citizens.Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • de Analist -7014 13 Sep 2017 om 18:22 Rang: Legende
    2 keer hetzelfde topic Soccernews