'Özil vertrekt transfervrij naar sterrenensemble'

'Özil vertrekt transfervrij naar sterrenensemble'
13 September 2017 17:48
© ProShots

Arsenal heeft toch te maken met een klein probleempje. Alexis Sánchez en Mesut Özil zijn in de regel erg belangrijk voor de Premier League-topclub, maar beschikken beiden over een aflopend contract. De Duitse nummer tien zou in ieder geval al weten wat hij gaat doen in de aankomende zomer.

Volgens het medium Mirror wil Özil sowieso transfervrij vertrekken uit het Emirates Stadium. In de maand februari van dit jaar werd er nog onderhandeld over een nieuw contract door de vertegenwoordigers van de international van Duitsland en Arsenal, maar naar verluidt zijn deze gesprekken helemaal stukgelopen. En Özil is niet bereid om ze opnieuw op te starten.

De bovengenoemde krant suggereert dat de creatieve middenvelder al weet dat hij in het seizoen 2018-2019 voor Paris Saint-Germain gaat spelen. Hij zou onderdeel kunnen worden van het sterrenensemble in het Parc des Princes, alhoewel de steenrijke Ligue 1-club natuurlijk al beschikt over ontzettend veel aanvallend ingestelde spelers. The sky is echter the limit.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.