Bosz: onder de indruk van Davinson Sánchez

Bosz: onder de indruk van Davinson Sánchez
13 September 2017 17:18
© ProShots

Oefenmeester Peter Bosz maakt op woensdagavond zijn Champions League-debuut bij Borussia Dortmund tegen Tottenham Hotspur. De oud-coach van Ajax komt gelijk een oude bekende tegen in centrumverdediger Davinson Sánchez, die nu onder contract staat bij de Spurs. Bosz is onder de indruk.

Op een persconferentie zegt de hoofdtrainer van de Bundesliga-topclub namelijk: "Wat mij heeft verbaasd is dat Sánchez de Copa Libertadores heeft gespeeld. Die won hij. En zonder vakantie sloot hij bij Ajax aan. Na één week speelde hij een heel seizoen. Hij was nooit geblesseerd, trainde altijd hard. Hij is sindsdien een betere speler geworden."

Bosz gaat verder: "Met name aan de bal is hij beter geworden, zonder de bal is hij een beest. Hij is sterk in de lucht en hij is snel. Aan de bal moest hij zich aan het spel van Ajax zien aan te passen, daarin boekte hij progressie." In het afgelopen weekend speelde Sánchez nog tegen Everton. "Dat deed hij goed. Het is een goede speler, ook al is hij nog erg jong."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • mojorisin +14457 13 Sep 2017 om 17:51 Rang: Utopisch
    Waarom spelen ze de CL-wedstrijden eigenlijk niet net zoals bij de EL op verschillende tijden ? Nu heb je meerdere mooie wedstrijden tegelijk..