'Mogelijk sensationele wintertransfer Cillessen'

'Mogelijk sensationele wintertransfer Cillessen'
13 September 2017 16:43
© ProShots

Doelman Jasper Cillessen staat nog altijd onder contract bij FC Barcelona, ondanks het feit dat hij genoegen moet nemen met een rol op het tweede plan achter Marc-André ter Stegen. Het is echter niet compleet uitgesloten dat de Oranje-keeper in de maand januari van het volgend jaar voor een transfer kiest.

In de afgelopen transferperiode werd Cillessen gelinkt aan SL Benfica en Crystal Palace. Naar verluidt mocht de Nederlander zelf kiezen van Barcelona: men wilde hem houden, maar zou het begrijpen als hij voor een vertrek koos. In het voorseizoen maakte de oud-Ajacied echter veel indruk, onder meer in een oefenwedstrijd tegen Manchester United, en hij besloot te blijven.

Nu is de situatie van Cillessen bij Barça echter onveranderd: nog steeds dient hij Ter Stegen voor zich te dulden. Volgens enkele Engelse roddelmedia is United de Oranje-international echter nog niet vergeten. Mocht David de Gea eindelijk voor een transfer naar Real Madrid kiezen, en het is zeker mogelijk dat dit gebeurt, dan kan de zaakwaarnemer van Cillessen misschien wel een belletje verwachten van de club van coach José Mourinho.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

3 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan. • tobiasdew +4199 13 Sep 2017 om 16:50 Rang: Wereldkampioen
  Lijkt me sterk, ik denk dat MU toch liever voor een top keeper gaat die zich al bewezen heeft met al dat geld dat ze hebben
 • mojorisin +14478 13 Sep 2017 om 16:53 Rang: Utopisch
  Lijkt me sterk, ik denk dat MU toch liever voor een top keeper gaat die zich al bewezen heeft met al dat geld dat ze hebben

  Zal je normaal wel denken idd, maar Romero heeft ook best veel gespeeld, is ook geen wereldtopper.. Maar denk dat het beter is dat Cillessen naar een subtop club gaat, waar hij sowieso speelt..
 • Dodobird +601 13 Sep 2017 om 19:01 Rang: Basisspeler
  "Misschien wel een belletje verwachten" en "is hem nog niet vergeten". Waar baseert SN dit op? Dit IS helemaal geen nieuws, alleen maar fantasie van de schrijver. WTF.