'Real Madrid gaat choqueren met megatransfer'

'Real Madrid gaat choqueren met megatransfer'
13 September 2017 15:30
© ProShots

Het is inmiddels wel duidelijk dat de Spaanse grootmacht Real Madrid op zoek is naar een spits. Karim Benzema is eigenlijk de enige optie voor de punt van de aanval en dat is niet genoeg. Volgens het medium Don Balón gaat De Koninklijke zich melden voor een oud-speler van FC Barcelona.

In de afgelopen transferwindow was de Chileense superster Alexis Sánchez bijna van Manchester City. Arsenal ging akkoord met een transfersom van ongeveer 60 miljoen euro, maar wilde wel een vervanger binnenhalen voor de aanvaller. Thomas Lemar van AS Monaco liet echter weten niet naar Londen te willen vertrekken en daarom is Sánchez ook nu nog steeds van de Gunners.

In de aankomende wintertransferperiode gaat dat hoogstwaarschijnlijk wel veranderen en de verwachting is dat City zich opnieuw zal melden bij het Emirates Stadium, dit keer met enkele tientallen miljoenen euro's minder. Blijkbaar krijgt coach Josep Guardiola echter concurrentie van de Madrilenen. Sánchez zelf zou in ieder geval wel wat voelen voor een verhuizing richting de Spaanse hoofdstad, vooral omdat er goed betaald wordt in Madrid.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.