'Eén probleem bij contractverlenging Messi'

'Eén probleem bij contractverlenging Messi'
13 September 2017 13:43
© ProShots

Er wordt al tijden gesproken over een mogelijke contractverlenging van superster Lionel Messi bij FC Barcelona. De Catalaanse grootmacht is echter nog altijd niet met witte rook gekomen en er is volgens het medium Sport nog één probleem dat overwonnen dient te worden.

Het kamp van Messi heeft naar verluidt reeds drie nieuwe contracten ondertekend in het Camp Nou: eentje met betrekking tot de zogenaamde Messi Foundation, een met betrekking tot de beeldrechten van de Argentijnse international en een daadwerkelijk contract. Het laatste formulier, de verbintenis, is echter enkel voorzien van de krabbel van de vader en tevens zaakwaarnemer van de voetballer, Jorge Messi.

Messi zelf moet zijn handtekening nog onder de verbintenis zetten en het is onduidelijk waarom dat nog niet gebeurd is. Er wordt al enkele maanden gespeculeerd over een vertroebelde verstandhouding tussen de aanvaller en de huidige directie van Barcelona. Mogelijk hoopt Messi dat er wat directeuren vervangen worden: het lijkt erop dat hij niet achter Josep Maria Bartomeu staat.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.