Van Persie spreekt zich uit over Fenerbahçe-aanwinst Janssen

Van Persie spreekt zich uit over Fenerbahçe-aanwinst Janssen
13 September 2017 12:45
© ProShots

Tottenham Hotspur verhuurt Vincent Janssen dit seizoen aan de Turkse topclub Fenerbahçe. In Londen kwam de Nederlandse spits er niet aan te pas en dus hoopt hij in Istanbul weer aan voetballen toe te komen. Bij Fenerbahçe treft hij Robin van Persie.

Door Sporx wordt de topscorer aller tijden van het Nederlands elftal gevraagd of hij advies heeft voor Janssen. "Denk niet dat je carrière bij het nationale elftal gevaar loopt omdat je in Turkije speelt", meent Van Persie. "Wesley Sneijder en ik zijn de levende voorbeelden dat het wel kan. Als je goed speelt, dan ziet iedereen dat en krijg je wat je verdient. Focus je dus op het voetbal en je club en werk hard voor succes."

"Ik ben er op iedere manier om je te ondersteunen. Als je een probleem hebt, deins dan niet terug om het met mij te delen", vervolgt Van Persie. Hij zegt verder dat Janssen het goed heeft gedaan in het shirt van Oranje. "Maar ik denk dat ik hem kan helpen met een paar kleine dingen. Als hij het goed doet, kan hij zeker de weg bewandelen die Ruud van Nistelrooij en ik hebben bewandeld. Ik heb elf jaar lang in de Premier League gespeeld. Wat dat betreft kan ik een goed rolmodel zijn."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • Dodobird +582 13 Sep 2017 om 16:12 Rang: Basisspeler
    Wat een absolute topsport EN sportieve mentaliteit heeft die jongen. Klasse!