Heitinga verklapt: 'Dat mag hij laten zien op de Toekomst'

Heitinga verklapt: 'Dat mag hij laten zien op de Toekomst'
13 September 2017 10:28
© ProShots

John Heitinga houdt deze maand een blog bij op de website van Ajax. De voormalig verdediger van de Amsterdammers is tegenwoordig werkzaam in de jeugdopleiding en treft daar binnenkort wellicht zijn eigen zoon.

De zesjarige Lennox houdt immers ook wel van een potje voetballen. "In de tuin of voor de buis; Lennox is helemaal bezeten van voetbal. Hij staat ermee op en gaat ermee naar bed. Ieder normaal kind kijkt in de ochtend naar tekenfilms, maar Lennox niet. Hij geniet van voetbalfilmpjes en loopt het liefst de hele dag in een voetbaltenue. Dat kunnen shirts zijn van alle clubs, vaak uit de grote Europese competities", schrijft Heitinga.

"Lennox speelt nu als aanvaller bij AFC en heeft zich in de kijker van Ajax gespeeld. Prachtig. Maar op zijn leeftijd vind ik het vooral belangrijk dat hij geniet. En dat doet hij, want als ik hem zie dribbelen spat het plezier er vanaf. De voetballer-Lennox is precies het tegenovergestelde van mij en - eerlijk is eerlijk - misschien heeft hij ook wel meer talent dan ik had. Lennox is snel, behendig, passeert makkelijk en kan met links en rechts schieten. Dat alles mag hij nu ook laten zien op de Toekomst."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.Meer over