'Als je me slecht vindt... prima man, ik vind mezelf goed'

'Als je me slecht vindt... prima man, ik vind mezelf goed'
13 September 2017 10:04
© ProShots

PSV betaalde afgelopen zomer de nodige miljoenen om Derrick Luckassen los te weken bij AZ. De centrumverdediger deed het in Alkmaar best aardig, maar heeft in Eindhoven nog geen indruk kunnen maken. Dat weet hij zelf ook.

"Spelers hebben geen kritiek nodig om te beseffen dat ze niet goed hebben gepresteerd", stelt Luckassen in gesprek met Voetbal International. "Ik weet zelf heel goed dat wat wij hebben laten zien tegen Osijek en Heerenveen niet goed genoeg was. Als je me slecht vindt, prima man. Ik vind mezelf goed. Ik heb vertrouwen in mezelf en luister naar de mensen die er toe doen."

Luckassen heeft de laatste jaren naar eigen zeggen een flinke stap qua mentale groei gezet. Met name tegen Heerenveen (2-0 verlies) zag het er voetbaltechnisch echter niet al te best uit.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

2 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • Maluku071 +880 13 Sep 2017 om 10:15 Rang: Vedette
    Zo opgelucht dat Feyenoord hem is misgelopen...
  • Seagal +13707 13 Sep 2017 om 10:20 Rang: Goddelijk
    Zo opgelucht dat Feyenoord hem is misgelopen...


    inderdaad. hij is fysiek sterk wat goed is voor een verdediger maar hij mist spelintelligentie. die Zeneli die zette hem echt constant te kijk afgelopen zondag en bij AZ vond ik hem als centrum verdediger vaak ook uitermate zwak

Meer over