Blind laat zich uit over vertrek bij Manchester United

Blind laat zich uit over vertrek bij Manchester United
13 September 2017 09:44
© ProShots

Verdediger Daley Blind wordt relatief vaak in verband gebracht met een vertrek bij zijn werkgever Manchester United. De Oranje-international voelt zich echter als een vis in het water op Old Trafford, zo vertelt hij aan het medium het Algemeen Dagblad.

Blind zegt: "Ik focus me op de club, heb nog een contract tot het einde van het seizoen. Ik ben ook geen persoon die problemen gaat maken. Dat wil ik ook niet. Ik zit bij een van de grootste clubs ter wereld. Ik ben blij, zit op de goede weg. Ik moet kijken van wedstrijd naar wedstrijd. Gewoon heel hard blijven vechten. We zien wel wat het wordt. Ik vecht elk jaar weer, wil ervoor zorgen dat ik zoveel mogelijk speel. Ik knok gewoon voor mijn plek, zoals elke andere speler. Gelukkig heb ik tot nu toe veel minuten gemaakt."

Feyenoord neemt het op woensdagavond op tegen Manchester City en dat is geen onbekende van de Oranje-speler. Hij denkt dat de Rotterdammers een kans maken. "In je achterhoofd heb je natuurlijk een plan. Dat zijn de persoonlijke ingrediënten van een coach. Maar als speler moet je dat durven uitvoeren. Ik weet zeker dat Giovanni van Bronckhorst het goed gaat neerzetten."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.