Guardiola: onder de indruk van 3 Feyenoorders

Guardiola: onder de indruk van 3 Feyenoorders
13 September 2017 09:24
© ProShots

Josep Guardiola is niet alleen de oefenmeester van het Engelse Manchester City, hij is vooral gewoon een groot fan van het voetbalspelletje. De Spanjaard kijkt alles op de televisie en is dan ook wel op de hoogte van het huidige Feyenoord. Gevraagd naar de beste spelers van de Rotterdammers lepelt hij zo een rijtje op.

Op de persconferentie in aanloop naar het Champions League-duel tussen de Citizens en Feyenoord zegt Guardiola: "Wie ik de beste speler van Feyenoord vind? Jörgensen is een topaanvaller. Ze spelen veel via hem om de bal vast te houden. Natuurlijk is ook El Ahmadi een speler met veel kwaliteiten. Vilhena is een goede speler. Zoals altijd in Nederland hebben de vleugelspelers één-op-één kwaliteiten. Ze zijn goed. Het is een goed team. Feyenoord heeft heel veel goede spelers in de selectie. Het is moeilijk om te zeggen wie de beste is."

City is natuurlijk de grote favoriet, maar de Spanjaard vlakt Feyenoord toch ook niet helemaal uit. "Misschien heeft de pers hier niet veel vertrouwen in Feyenoord. Ik zie dat anders. Ik heb heel veel respect voor deze club."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.