'Real Madrid: Ajacied grote favoriet voor vacature'

'Real Madrid: Ajacied grote favoriet voor vacature'
13 September 2017 09:20
© ProShots

Coach Zinedine Zidane beschikt bij Real Madrid over een alleraardigste selectie, maar de spelersgroep van de Franse oefenmeester is ook weer niet perfect te noemen. Alvaro Morata is immers een speler van Chelsea en dat betekent dat De Koninklijke eigenlijk een spits mist, zeker als Karim Benzema niet mee kan doen.

Er wordt de laatste dagen hevig gespeculeerd in Spanje over transferactiviteit van de Madrilenen in de winter, maar het lijkt in ieder geval wel zeker te zijn dat de grootmacht op zoek gaat naar een puntspeler. Diverse media denken dat Timo Werner van RB Leipzig favoriet is, maar bij OK Journal gaat men tegen de stroom in: een Ajacied zou boven aan het verlanglijstje van Zidane staan.

Het medium stelt dat de hoge heren in het Estadio Santiago Bernabéu niet zo heel veel vertrouwen hebben in een snelle deal met Leipzig, omdat de Duitsers in de Champions League staan en Werner een basisplek heeft. In Dolberg zouden de directeurs een makkelijkere optie zien, des te meer omdat Ajax dit seizoen niet in Europa acteert. Mogelijk kan Marc Overmars dus een belletje verwachten, maar vermoedelijk wil Real niet de hoofdprijs betalen.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.