Ajax onderhandelde met PSV'er: opvolger Sánchez

Ajax onderhandelde met PSV'er: opvolger Sánchez
13 September 2017 08:42
© ProShots

Ajax raakte centrumverdediger Davinson Sánchez in de afgelopen transferperiode voor veel geld kwijt aan het Engelse Tottenham Hotspur. Nog voor het zover was probeerde directeur spelerszaken Marc Overmars in te spelen op het vertrek van de Colombiaan door een andere voetballer binnen te halen: Derrick Luckassen moest komen.

Eerder was het management van de verdediger annex middenvelder, die vorig seizoen voor AZ speelde in het AFAS Stadion, er al uit met Feyenoord. In Voetbal International onthult Luckassen: "Als ik ja had gezegd, was ik nu Feyenoorder. PSV kwam als eerste, maar dat was niet doorslaggevend. Ik had een goed gevoel bij PSV, maar was ook blij met de interesse van Feyenoord. Ik wilde namelijk sowieso een stap omhoog maken. Ik had een goed gesprek met Marcel Brands, en Mino Raiola en José Fortes Rodriguez, mijn zaakwaarnemers, adviseerden me naar PSV te gaan. Ze vinden Feyenoord óók bij me passen, maar ze denken dat de rust van Eindhoven goed is voor mijn ontwikkeling."

Ook Ajax nam contact op met de vertegenwoordigers van de multifunctionele PSV'er. "Mino en José hebben inderdaad met Ajax gesproken. Maar zij moesten eerst Davinson Sánchez verkopen. PSV was direct concreet."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.