'Hij is momenteel dé sterspeler van Feyenoord'

'Hij is momenteel dé sterspeler van Feyenoord'
13 September 2017 08:29
© ProShots

De Eredivisie-topclub Feyenoord is alleraardigst aan het nieuwe seizoen in de Nederlandse competitie begonnen en is misschien wel de grote favoriet om nog een titel binnen te slepen. Het blad Voetbal International is vooral onder de indruk van vleugelspits Steven Berghuis, die momenteel dé sterspeler is van de Rotterdammers.

Het medium analyseert de wedstrijd tegen Heracles Almelo: "Ster van het veld was Steven Berghuis. De man van zeven miljoen lijkt dit seizoen helemaal niet meer te stoppen. Na vier wedstrijden staat hij intussen op vier treffers. In de laatste met 5-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen Willem II, scoorde hij niet alleen zelf, maar was hij ook bij vrijwel ieder ander doelpunt de man van de vooractie. Ook toen strompelde de opponent groggy de kleedkamer in na drie kwartier. Berghuis was zaterdag in Almelo bij drie van de vier treffers betrokken. Geen wonder dat het plezier er bij hem van afspatte."

Het blad gaat verder: "Berghuis kon in Engeland blijven. Watford wilde hem houden, de coach zag het in hem zitten. Een mooi compliment, maar hij wilde alleen maar terug naar Feyenoord. Verder bouwen op vorig seizoen. Spelen in de Champions League. En bovenal een heel seizoen draaien."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • Seagal +13707 13 Sep 2017 om 09:27 Rang: Goddelijk
    ik vind Berghuis een goede speler maar ik denk dat Jorgensen toch moeilijker is om te vervangen. Jorgensen, El Ahmadi en Vilhena zie ik als de 3 belangrijkste krachten van Feyenoord wat verder niet weg neemt dat Berghuis het prima doet momenteel