Ajax gaat mogelijk protesteren tegen de KNVB

Ajax gaat mogelijk protesteren tegen de KNVB
13 September 2017 07:31
© ProShots

De KNVB heeft uitspraak gedaan en het lijkt er sterk op dat Ajax zijn KNVB-bekerwedstrijd tegen Scheveningen af zal moeten werken zonder publiek. De Amsterdammers buigen zich momenteel echter nog over de vraag of het zinvol is om protest te gaan voeren: mogelijk wordt hier wel toe besloten.

Een woordvoerder van de Eredivisie-topclub vertelt in ieder geval aan De Telegraaf: "We vinden dit ronduit belachelijk. We weten niet of er nog wat mogelijk is, maar dat gaan we onderzoeken. Onze supporters zijn hier de dupe van."

Het Algemeen Dagblad vult aan: "De Amsterdamse club mag uit veiligheidsoverwegingen geen supporters meenemen naar de wedstrijd. De gemeente Den Haag bepaalde eerder al dat de bekerwedstrijd niet op het amateurcomplex van Scheveningen gespeeld mag worden. De club gaat vandaag de reglementen bekijken en daarna bespreken welke acties nog mogelijk zijn om het besluit te doen keren. Een deel van de Ajax-fans wil zondag bij het stadhuis in Den Haag protesteren. Die dag staat het competitieduel ADO-Ajax op het programma. Ook daar zijn Ajax-fans, zoals de laatste jaren, niet welkom."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.Meer over