Messi wijst FC Barcelona de weg tegen Juventus

Messi wijst FC Barcelona de weg tegen Juventus
12 September 2017 22:30
© ProShots

FC Barcelona heeft Juventus flink op de broek gegeven. De Spaanse topformatie leek zelf zwalkend door het leven te gaan dit seizoen, maar vernederde de Italiaanse kampioen met 3-0.

Daarbij nam Lionel Messi zijn ploeg weer eens bij de hand. Hij maakte op slag van rust de 1-0, gevolgd door een goal van Rakitic en opnieuw Messi voor 3-0. Daarmee is Barça al hard op weg richting de knock-outfase in de Champions League.

In het andere duel deed Sporting Lissabon erg goede zaken. De ploeg van Bas Dost won met 2-3 bij Olympiakos. Het werd 0-3 in de eerste helft via Doumbia, Martins en Fernandes, voor Dost als invaller binnen de lijnen kwam. In de slotminuten maakte Pardo nog twee goals, maar daar bleef het bij.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • CR7RMFC -21603 12 Sep 2017 om 22:49 Rang: Utopisch
    Eerst helft ging gelijk op en was best aardig ondanks dat de aanval van beide teams zowat onzichtbaar waren. Dembele speelde echt heel slecht en Suarez kan ook zen vorm maar niet vinden. Hoop dat ie weggaat bij Barca want denk dat ie bij een team waar hij de ster kan zijn VEEL beter rendeert. Messi scoort 2 keer, maar ook hij speelde verre van zijn beste wedstrijd hoewel hij in de 2de helft toch iets meer los kwam, maar toen leek het veld ook ineens totaal open te liggen bij Juve.