Napoli-coach komt met bijzondere lof voor Feyenoord

Napoli-coach komt met bijzondere lof voor Feyenoord
12 September 2017 21:27
© ProShots

Morgen speelt Feyenoord natuurlijk tegen Manchester City, maar op 26 september wacht ook nog een lastig uitduel bij SSC Napoli. De trainer van de Italianen, Maurizio Sarri, kijkt uit naar de Champions League-campagne met zijn ploeg.

Al vreest hij de loodzware poule wel. "Het is een zware groep. We kregen Feyenoord, de beste ploeg uit de vierde pot. City is erg gevaarlijk en in mijn optiek zijn de kwaliteiten van Shakhtar ondergewaardeerd", aldus Sarri in de persconferentie voorafgaand het uitduel bij Shakhtar Donetsk, morgen in Oekraïne.

Verder gaat de ervaren tacticus in op een stelling van Mino Raiola, die zei dat 'Sarri een betere club dan Napoli kan leiden'. "Dat is zijn inschatting op basis van zijn kennis van de transfermarkt. Op dit moment is dat wel het laatste waar ik aan denk. We spelen in de Champions League en hebben een heel interessant seizoen voor de boeg. Als ik Napoli verlaat, kan ik me voorstellen dat Raiola een club voor me vindt."

[urhttp://www.soccernews.nl/news/402758/Feyenoord_bevestigt_grote_zorgen_over_uitduel_bij_Napoli]Ondertussen blijft het overigens nog zeer de vraag of er Feyenoord-fans aanwezig mogen zijn bij het uitduel in Napels.[/url]
Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.Meer over