OEPS! Ronaldo geeft duidelijke hint over transferwens

OEPS! Ronaldo geeft duidelijke hint over transferwens
12 September 2017 21:15
© ProShots

Er wordt vaak gespeculeerd over een terugkeer van Cristiano Ronaldo bij Manchester United, waar hij jaren na zijn vertrek nog altijd erg populair en geliefd is.

Die liefde lijkt wederzijds, want er zijn opnames naar buiten gekomen van Ronaldo tijdens zijn zitting over het belastingschandaal. Toen de Portugees aan het woord kwam, zei hij dat hij 'gelukkiger was in Engeland, omdat hij zich daar meer op het spel kon focussen. Dat is ook waarom.. Nee, wacht, ik ga niet zeggen dat ik terug wil naar Engeland. Maar ik heb nooit, echt nooit, problemen gehad in Engeland', reageerde Ronaldo op de rechter.

De Engelse media lusten er natuurlijk wel pap van. Zij grijpen de uitspraak aan als een nieuw bewijs dat CR7 een reünie op Old Trafford wel ziet zitten.Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • Linksbuiten5 +831 13 Sep 2017 om 10:53 Rang: Basisspeler
    Ik weet niet of Ronaldo ooit terugkeert bij Manchester United. Wel weet ik zeker dat áls hij terugkeert, Ibrahimovic er niet meer moet (en wil) rondlopen, die twee samen zal gigantisch botsen.