Feyenoord bevestigt 'grote zorgen' over uitduel bij Napoli

Feyenoord bevestigt 'grote zorgen' over uitduel bij Napoli
12 September 2017 20:45
© ProShots

Zoals het AD gisteren al schreef, heeft Feyenoord nu bevestigt dat het nog altijd niets heeft vernomen vanuit Napels omtrent het aanstaande CL-duel in San Paolo. 'Dit ondanks meerdere en dagelijkse verzoeken vanuit Feyenoord om duidelijkheid te verschaffen', zo meldt de Nederlandse landskampioen op de clubwebsite.

'De tijd begint inmiddels dus te dringen, ook omdat aan de verkoop van wedstrijden voor voetbalwedstrijden in Italië een aantal wettelijke bepalingen kleeft, waaraan zowel Feyenoord als de supporters eventueel moeten voldoen. Gezien de korte tijd die resteert zal het een hele opgave worden om aan die bepalingen te kunnen voldoen.'

'Elke dag dat het antwoord langer op zich laat wachten maakt het voor Feyenoord moeilijker om een wedstrijd waarbij haar supporters welkom zijn op een gedegen manier te organiseren. Feyenoord heeft overigens nog steeds goede hoop dat het in Napels kan rekenen op de steun van haar trouwe achterban', luidt het statement.

De wedstrijd staat gepland op 26 september aanstaande. De Italiaanse autoriteiten hebben gezien eerdere ongeregeldheden met Feyenoord-fans in Europa weinig trek in hun komst. Eerder verbood het ook al de komst van OGC Nice-fans, in de laatste kwalificatieronde voor de CL.
Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • de Analist -6994 12 Sep 2017 om 20:57 Rang: Legende
    als er geen supporters daar mogen komen,ze dan ook hier niet accepteren