"CL hoofdpijndossier Feyenoord? Als Messi langskomt.."

23 Augustus 2017 17:28
© ProShots

Morgenavond wordt er geloot om de groepsfase van de Champions League. In Rotterdam kijkt men er alvast reikhalzend naar uit, want Feyenoord zit eindelijk weer eens in één van de balletjes.

Het enthousiasme overheerst dus, maar clubwatcher Mikos Gouka schrijft in het Algemeen Dagblad ook over de potentiële keerzijde: de UEFA die de fans van Feyenoord haarscherp in de gaten houdt, na rellen in de afgelopen jaren in onder meer Nancy en Rome.

"Real of Liverpool, dat zou schitterend zijn. Maar welke ploegen er morgen ook aan Feyenoord worden gekoppeld, de kampioen moet oppassen. De UEFA kijkt nog altijd mee", stelt Gouka. "Ongetwijfeld glimmen ze morgenavond van trots, de driekoppige afvaardiging van Feyenoord. Algemeen directeur Eric Gudde, technisch directeur Martin van Geel en diens secretaresse Sarith Hazi zijn dan in Monaco, waar de loting voor de groepsfase van de Champions League zal plaatsvinden."

"Op bezoek bij de UEFA, de Europese voetbalbond die geregeld boetes naar de Kuip stuurde omdat ze in Zwitserland vonden dat de Rotterdammers hun eigen fanatieke supporters niet in de hand hadden. 'We gaan er alles aan doen om door te pakken op het succes van Manchester', refereert communicatiemanager Raymond Salomon aan het rimpelloze bezoek aan Engeland, waar Feyenoord eind november Man United trof."

Volgens Gouka moeten de meereizende Feyenoord-supporters dat bezoek aan Man United een 'blauwdruk' voornemen.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.