Ten Hag gooit hoge ogen: "Denk dat meerdere clubs hem volgen"

Ten Hag gooit hoge ogen:
23 Augustus 2017 16:24
© ProShots

FC Utrecht kende een uitstekend seizoen met een vierde plaats in de Eredivisie en ook in het huidige seizoen gooien de Domstedelingen weer hogen ogen. Het succes is volgens oud-voetballer Arnold Bruggink voor een zeer groot gedeelte te danken aan trainer Erik ten Hag.

"Zo zie je maar dat de goede trainer aanstellen, de beste marketing voor je club is", schrijft de voormalig speler van onder meer FC Twente en PSV in Voetbal International. "Wat FC Utrecht heeft gedaan door Zenit te verslaan is niet alleen een Europese topprestatie, maar ook de ultieme reclame, want supporters in de regio denken nu: daar gebeurt iets, we moeten erbij zijn. Het volspelen van het stadion is toch iets waar FC Utrecht jaren moeite mee heeft gehad."

"Ik zie Ten Hag dan ook als een verrijking voor de Eredivisie", vervolgt Bruggink. "Wel vind ik de eerste geluiden van mensen die zeggen dat FC Utrecht kan meestrijden met de top-drie, nogal opportunistisch. Ik zie de ploeg eerder als de beste van de rest."

"Als FC Utrecht deze lijn doortrekt, zie ik Ten Hag in beeld komen bij een grote club. Al is hij niet iemand die op de eerste de beste trein springt. Ten Hag is veeleisend en stronteigenwijs, dat zou een valkuil kunnen zijn bij een topclub waar veel krachten spelen. Hij zou prima in de Bundesliga passen. Ik denk dat meerdere clubs hem al langere tijd volgen. In mijn ogen volledig terecht", aldus Bruggink.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.