'Transferdeal PSV knapt door hoge salariseisen'

'Transferdeal PSV knapt door hoge salariseisen'
22 Augustus 2017 09:34
© ProShots

De Eredivisie-topclub PSV wordt nu al een tijdje in verband gebracht met vleugelverdediger Douglas Santos van het Duitse Hamburger SV. Sommige media schrijven dat de Eindhovenaren hem willen kopen, andere denken weer aan een verhuurperiode in het Philips Stadion. De deal zou mogelijk echter niet meer doorgaan.

De Duitse versie van het medium Goal bericht dat de salariseisen van de speler in kwestie te gortig zijn voor de Eredivisie-topclub. Wel zouden de beide clubs er al uit zijn en deze medium rept van een mogelijke verkoop ter waarde van aanvankelijk 4 miljoen euro en 5,5 miljoen euro als alle bonussen geactiveerd worden. Santos zelf dient er echter wel uit te komen met PSV.

De website onthult dat technisch directeur Marcel Brands behoorlijk veel moeite heeft met de onderhandelingen met het managementbureau dat de zaken van de vleugelverdediger afhandelt. Het blijft moeilijk om eruit te komen met Brazilianen, zo ondervond Ajax eerder deze transferperiode al toen het Richarlison probeerde te halen. De aanvaller koos voor een vertrek richting de Premier League-club Watford.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.