'Barça komt met statement Messi & heeft akkoord met middenvelder'

'Barça komt met statement Messi & heeft akkoord met middenvelder'
21 Augustus 2017 19:53
© ProShots

FC Barcelona is volop op zoek naar versterking. Dat voornamelijk om de naar PSG vertrokken Neymar te vervangen. Ondertussen zijn er ook hardnekkige geruchten dat ook Lionel Messi de club zou verlaten.

Maar daar wil Barça niets van weten. Volgens Het Nieuwsblad stelt directeur Robert Fernandez dat de club wacht op het juiste moment om de contractverlenging van de Argentijn aan te kondigen. Hij stelt zelfs dat dit al in kannen en kruiken: "Er bestaat een akkoord met alle partijen omtrent een contractverlenging", beweert hij.

Nog in kannen en kruiken, zou de transfer van Jean Michael Seri zijn. Volgens L'Equipe heeft Barcelona een persoonlijk akkoord met de middenvelder. Hij zou voor vier jaar kunnen tekenen en zou naar verluidt zo’n 40 miljoen moeten kosten.
Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
SoccerNews.nl wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • Mestreech +665 21 Aug 2017 om 20:08 Rang: Aanvoerder
    Dat is toch geen speler die Barca beter maakt. Leuk voor Sevilla of zo maar Barca is toch echt n ander niveau.