Kluivert: "Aangegeven waar mijn voorkeur ligt"

Kluivert:
20 Augustus 2017 23:55
© ProShots

Door de afmelding van Amin Younes leek Justin Kluivert een plek als linksbuiten tegemoet te kunnen zien, maar trainer Marcel Keizer koos voor Vaclav Cerny tegen FC Groningen. De jonge aanvaller weet niet waarom Ajax met deze ploeg aan de aftrap stond.

Klagen doet Kluivert niet. "Iedereen moet een kans krijgen. Het maakt niet uit tegen wie", zo laat hij Voetbal International weten. "Neres heeft zijn kans gekregen tegen Rosenborg, nu krijgen Vaclav en ik de kans. Misschien is dat volgende week Neres. Het is de keuze van de trainer en wij moeten het hem zo lastig mogelijk maken."

De zoon van Patrick Kluivert had wel graag een kans gekregen als linksbuiten. "Ik heb het er niet veel over met de trainer, maar ik heb aan het begin van het seizoen aangegeven waar mijn voorkeur ligt. Dat hij voor mij op rechts kiest heeft voordelen. Ik heb diepte in mijn spel, dat kan hij goed gebruiken."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

2 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • mojorisin +14478 21 Aug 2017 om 00:34 Rang: Utopisch
    Was een prima opstelling van Keizer, Kluivert rechts en Cerny links, eindelijk weer eens jongens die de achterlijn halen en ook nog binnendoor kunnen..
  • Amsterdamchampion -30 23 Aug 2017 om 23:12 Rang: Aankomend talent
    Ben zo klaar met Keizer. Sinds hij gekomen is presteren de jongens ook niet goed. Strenge , kille leger typ.Die jongens hebben meer een gast met ervaring nodig. Als je een "toffe" leraar heb dan presteer je ook beter. Cerny in plaats van Neres??? Die Neres heb je binnen voor 25 miljoen, heeft gescoord tegen de klassieker, vorig seizoen altijd top ingevallen,. Tegen Nice gevaarlijk ingevallen. Waar was Kluivert toen?? Vind Neres zeer creatief en enthousiast. Neres dwingt zichzelf ook vaker dichterbij het net . Kluivert komt met Ronaldo acties buiten de 16. Iets wat ik een beetje mis bij kleine verwende? Kluivert.Neres weet wat strijden en hard werken voor iets is. Laat Neres en Kluivert spelen. Beide grote talenten en beide spelers die er niet beter worden als ze pas mogen invallen in de 75'ste minuut. Minimaal 45 minuten en liever beide opgesteld vanaf minuut 1. Younes is klaar voor de grote stap richting Duitsland.

Meer over