Ayoub reageert: "Ajax zou een mooie stap zijn"

Ayoub reageert:
20 Augustus 2017 20:13
© ProShots

Yassin Ayoub zag een transfer naar Bursaspor afketsen, maar hoopt voor 1 september alsnog op een mooie stap. Mogelijk gaat rivaal Ajax de middenvelder van FC Utrecht die kans aanbieden.

"Daar weet ik niks van", reageert Ayoub tegenover de NOS. "Ik heb altijd gezegd: de volgende stap voor mij zou de topdrie moeten zijn. Als dat niet mogelijk is, dan naar het buitenland. Ajax zou een mooie stap zijn, maar daar is nu geen sprake van. Ik focus mij op FC Utrecht."

Ayoub viel zondag tegen Willem II (2-0 overwinning) uit na een harde overtreding van Ismail Azzaoui. "Het gaat wel oké, maar we moeten het morgen even bekijken. Ik tikte de bal weg en hij kwam een beetje te laat. Het deed veel pijn."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • rodejo +1731 21 Aug 2017 om 09:05 Rang: Wereldkampioen
    Denk niet dat Ajax hem haalt en nodig heeft. Een middenveld met De Jong, Vd Beek en Ziyech is echt goed genoeg. Schone als alternatief en dan nog Clement en Sinkgraven. Misschien is hij beter dan de laatste 2 maar of hij op de bank wil plaatsnemen is maar de vraag