Waarschuwing voor Sanchez: droomtransfer kan in duigen vallen

Waarschuwing voor Sanchez: droomtransfer kan in duigen vallen
17 Augustus 2017 06:51
© ProShots

Ajax neemt het donderdagavond om 20.45 uur op tegen Rosenborg BK in de laatste voorronde van de Europa League. Trainer Marcel Keizer blikte woensdagmiddag tijdens zijn persconferentie vooruit op het duel en ging ook in op de situatie van Davinson Sánchez.

De trainer heeft de Colombiaan 'gewoon' opgenomen in zijn wedstrijdselectie voor het duel met de Noren. De 21-jarige Sánchez staat in de nadrukkelijke belangstelling van Tottenham Hotspur. Keizer hield de Colombiaan daardoor buiten zijn selectie voor het Eredivisie-duel met Heracles Almelo afgelopen zaterdag (2-1 verlies).

Woensdagochtend trainde Sánchez weer met de groep mee. Of hij ook in de basis begint, wilde Keizer niet vertellen.

Update 06:51 uur
Naar alle waarschijnlijkheid gaat Davinson Sanchez vanavond níét aan de aftrap verschijnen in het cruciale duel met Rosenborg BK. Maar mocht de Colombiaan wel invallen, neemt hij een enorm risico. Zijn landgenoot en collega-verdediger Yerri Mina kan het weten.

De jonge Colombiaan stond ooit aan de vooravond van een overstap naar FC Barcelona, maar de droomtransfer viel (voorlopig) in duigen toen hij in zijn 'afscheidsduel' bij Palmeiras zijn voet brak. Barça, dat ook nog lang aan Sanchez werd gelinkt, hoopt Mina overigens wel nog altijd in 2018 alsnog naar Spanje te halen. Dat schrijft De Telegraaf.
Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

2 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • FcFles +66 17 Aug 2017 om 07:09 Rang: Amateur
    Wat is dat toch voor nonsens in de voetballerij?! Ik neem toch aan dat clubs een ontsnappingsclausule hebben, zodat ze onder (mondelinge) overeenkomsten uit kunnen komen in geval van blessures? Raar als je deze soap vertaald naar het bedrijfsleven:
    - wanneer je verandert van werkgever, werk je niet meer voor de oude werkgever om te voorkomen dat je ziek wordt
    - wanneer je ziek wordt, zegt de nieuwe werkgever het contract op en blijf je bij de oude.
  • Mestreech +665 17 Aug 2017 om 07:12 Rang: Aanvoerder
    Spaanse media melden nu dat Real bod van 45 milj heeft gedaan op Sanchez.

Meer over