Ontslagen PSV'er was evenmin vleiend over FC Twente

Ontslagen PSV'er was evenmin vleiend over FC Twente
15 Augustus 2017 15:13
© ProShots

ESporter Tony Kok ging aan de slag bij PSV, maar werd al snel weggestuurd uit Eindhoven door wat 'onhandige' uitlatingen op zijn Twitter-account. De gamer raakt echter niet werkloos, want hij is nu opgepikt door een andere Eredivisie-club, namelijk FC Twente.

Naast Kok en Jaimy van den Boogaard worden ook Emre Benli en Laura van Eijk in huist gehaald door de Tukkers. Hoofd marketing Tom Schreurs zegt via de officiële kanalen: "Alles zit erin: talent, kwaliteit, ervaring, karakter. Emre is een talent en heeft vorig jaar ons FIFA selectietoernooi gewonnen, Jaimy heeft een seizoen E-divisie ervaring, Laura is de eerste vrouwelijke eSporter van Nederland en Tony is als topspeler onze aanvoerde."

Schreurs vertelt over de ophef rond Kok: "Dat was jaren geleden en daar hebben we met Tony over gesproken. Hij heeft een bewezen staat van dienst, is 'transfervrij' en krijgt een (nieuwe) kans. Bij FC Twente weten we als geen ander hoe dat is. In die zin zijn er tal van parallellen te trekken tussen eSports en het 'echte' voetbal."

Update 15:13 uur
Tony Kok is na de ophef bij PSV dus begonnen aan een tweede kans, maar de grote vraag luidt of FC Twente hem wel lang aan boord houdt. Want ook over de Tukkers was hij in het verleden weinig vleiend op de sociale media...Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • HanV +1747 15 Aug 2017 om 15:26 Rang: Wereldspeler
    Wat een onzin, die eerste tweet is van iemand die zich Thijs noemt en namens een ander spreekt, met een oude tweet van de genoemde persoon.
    Moet deze onzin op SN, ook e-'sport' zelf hoeft hier niet.

Meer over