'Transfer van 120 miljoen afgeblazen om Messi'

'Transfer van 120 miljoen afgeblazen om Messi'
13 Augustus 2017 09:07
© ProShots

FC Barcelona wordt op dit moment vooral in verband gebracht met Philippe Coutinho van Liverpool en Ousmane Dembélé van Borussia Dortmund. Eerder was dat ook het geval voor spits Paulo Dybala van Juventus, maar het medium El Mundo Deportivo onthult dat de Argentijn zelf 'nee' heeft gezegd tegen een transfer.

Naar verluidt wilde Barça 120 miljoen euro betalen aan Juventus en vond men dit bij De Oude Dame eigenlijk wel een heel erg aantrekkelijk bod. Dybala voelt zich echter als een vis in het water in Turijn en heeft een streep door deze transfer gezet na overleg met zijn vertegenwoordigers, vrienden en familie.

Het bovengenoemde dagblad schrijft dat Dybala van mening is dat hij niet samen zou kunnen spelen met Lionel Messi. Hij zou zichzelf wat betreft zijn kwaliteiten te veel in het straatje van de stervoetballer van Barcelona vinden passen. Was hij wel voor een vertrek richting het Camp Nou-stadion gegaan, dan had trainer Ernesto Valverde hem vermoedelijk op linksvoor geposteerd ... en dat is gewoonweg niet de positie van Dybala.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.