VIDEO: Sneijder en Yolanthe wonen in dit luxe hotel

VIDEO: Sneijder en Yolanthe wonen in dit luxe hotel
12 Augustus 2017 14:48
© ProShots

Wesley Sneijder gaat dit seizoen voor het Franse OGC Nice spelen en is op dit moment samen met zijn vrouw Yolanthe op zoek naar een geschikte villa om te kopen of huren. Tijdelijk, en dat kan nog wel even duren, wonen de twee in het vijfsterrenhotel Hyatt Regency Nice Palais de la Méditerranée.

Het Algemeen Dagblad schrijft: "Yolanthe Sneijder-Cabau (32) heeft het vinden van een geschikt familiehuis in het Franse Nice op haar prioriteitenlijstje staan nu haar Wesley (33) binnenkort zijn entree zal maken bij voetbalclub OGC Nice. Voordat het zover is, is het poepchique vijfsterrenhotel Hyatt Regency Nice Palais de la Méditerranée hun tijdelijke onderkomen."

De krant gaat verder: "Het stel bekijkt in Nice in no time vermogende villa's, stuk voor stuk prachtig gelegen aan de Côte d’Azur, zo werd deze week duidelijk tijdens een persevenement in Nice waarbij Wesley een legio sportjournalisten te woord stond. Hij verklapte dat de huizenjacht aan de Franse kust is begonnen en dat hij en Yolanthe alvast naar wat optrekjes hadden gekeken."Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.