'Tottenham heeft Eriksen-boodschap voor Barça'

'Tottenham heeft Eriksen-boodschap voor Barça'
12 Augustus 2017 13:44
© ProShots

Het is algemeen bekend dat FC Barcelona vrij lang bezig is geweest met middenvelder Philippe Coutinho van Liverpool. Het lijkt er echter op dat de Reds hun sterspeler gewoonweg niet willen verkopen en mogelijk komen de Catalanen nu uit bij Christian Eriksen. Ook de Deen mag echter niet weg.

Het medium The Express meldt dat directeur Daniel Levy een belofte gedaan heeft aan oefenmeester Mauricio Pochettino van de Londenaren. De Argentijn zou niet hoeven te vrezen voor een vertrek van een van zijn sterspelers, want die zouden gewoonweg niet te koop zijn, zeker niet na de deal tussen de Spurs en Manchester City inzake vleugelverdediger Kyle Walker.

Intussen probeert Tottenham zelf wel wat te bewerkstelligen op de transfermarkt, want vandaag konden we lezen dat de Londenaren 40 miljoen euro geboden hadden op Davinson Sánchez van Ajax. Directeur spelerszaken Marc Overmars van de Amsterdammers heeft deze aanbieding echter naar de prullenbak verwezen en wil dat de Colombiaan een nieuw en sterk verbeterd contract ondertekent in de Johan Cruijff ArenA.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • Bennos52 +251 12 Aug 2017 om 15:10 Rang: Basisspeler
    Gezien de schandalige actie van Barcelona mbt Coutinho en Dembele hoop ik dat alle clubs die door Barca benaderd worden hun spelers aan hun contract houden of alleen verkopen tegen betaling van 222 miljoen