Bevestigt mevrouw Vermaelen aanstaande transfer oud-Ajacied?

Foto: Bevestigt mevrouw Vermaelen aanstaande transfer oud-Ajacied?

Anderlecht zoekt nog naar een centrale verdediger en één van de pistes die het daarvoor volgt is die van Thomas Vermaelen. De Rode Duivel lijkt geen toekomst te hebben bij FC Barcelona, maar toch zal hem binnenhalen niet evident worden voor Paars-Wit.

In de eerste plaats omwille van zijn financiële eisen, maar ook omwille van de Engelse interesse in Vermaelen. Eén van die geïnteresseerde clubs zou nu doordrukken, want volgens Mundo Deportivo zat de manager van Vermaelen dinsdag rond de tafel met Everton.

[b]UPDATE 09/08[/b]
Een verlengd verblijf bij Barcelona zit er niet in voor de Rode Duivel, dat lijkt nu ook Polly Parsons te bevestigen. Mevrouw Vermaelen deelde op Instagram immers een foto van hun jongste zoon Ace, die omringd staat met verhuisdozen. Op de achtergrond is ook te zien hoe hun stulpje helemaal wordt leeggemaakt.

Volgens El Mundo Deportivo voldoende om conclusies te trekken en te stellen dat Vermaelen wel degelijk weg gaat uit Catalonië. Opvallend, het Spaanse medium spreekt plots niet meer over de vermeende belangstelling van Everton. Zo schrijft het enkel over Crystal Palace en Anderlecht, die beiden nog geen concreet bod zouden hebben gedaan.

Hide and seek….

Een bericht gedeeld door Mrs Vermaelen (@pollyroseparsons) op

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie