"In Eindhoven is men er niet echt rouwig om"

17 Juli 2017 16:55
© ProShots

Jetro Willems ondergaat maandag de medische keuring bij Eintracht Frankfurt, dat hem spoedig wil presenteren als aanwinst. Zijn aanstaande overstap is een schril contrast met de 'nee' voor AS Monaco twee jaar geleden.

"Misschien heeft-ie daar met terugwerkende kracht wel spijt van. Hem werd een aantal jaar geleden een hele grote toekomst toegedicht", stelt PSV-watcher Marco Timmer van Voetbal International. "Dat kan natuurlijk nog steeds, maar dan wel via een omweg."

De linksback realiseert zich dat ook. "Daar heb ik met hem over gesproken en hij zei dat het tegenwoordig amper voorkomt dat iemand uit de Eredivisie direct de stap naar een topclub maakt. Daar is vaak een tussenstap voor nodig."

Timmer vindt dit al met al een prima deal. "Bij PSV zijn ze blij met de transfersom. Er gaan bedragen rond van rond de zeven miljoen euro. In Eindhoven is men er niet echt rouwig om."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • Dodobird +575 17 Jul 2017 om 16:37 Rang: Basisspeler
    Was geen groot fan van Willems. Zelfs Memphis had beter nog 2 seizoenen langer bij PSV de sterren van de hemel kunnen spelen voor een transfer. Zelfs Ericson, Suarez destijds: eerst een hele goede subtopper als tussenstap.

Meer over