"Voor iemand als Robin staat de deur hier altijd open"

17 Juli 2017 16:14
© ProShots

Met Kevin Diks, Sofyan Amrabat en Jean-Paul Boëtius heeft Feyenoord drie aankopen binnen. Daarmee is de zomerse activiteit zeker nog niet ten einde, zo beaamt technisch directeur Martin van Geel.

In het Algemeen Dagblad laat Van Geel optekenen. "We zijn druk bezig om de selectie te versterken. Zowel achter- als voorin willen we er nog twee spelers bij. Alleen zijn we nog niet zover dat ze nu al binnen zijn." Duidelijk is dat Jeremiah St. Juste van sc Heerenveen een zéér concrete kandidaat is.

Steven Berghuis (Watford) prijkt eveneens hoog op het wensenlijstje van de landskampioen. Daarnaast blijft de naam van Robin Van Persie, nu nog actief bij het Turkse Fenerbahçe, rondzingen. "Voor iemand met de status van Robin staat de deur hier altijd open."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • DeSteek +5785 17 Jul 2017 om 16:34 Rang: Goddelijk
    Zo staat de deur voor Nigel de Jong en Wesley Sneijder in Amsterdam open. De grote vraag blijft echter of zij bereid zijn salaris in te leveren. Een vraag die helaas vaak met "nee" beantwoord wordt.