'AC Milan heeft volgende sensatie beet: 70 miljoen euro'

'AC Milan heeft volgende sensatie beet: 70 miljoen euro'
17 Juli 2017 13:24
© ProShots

Er komt maar geen einde aan de koopwoede van AC Milan. Het presenteerde zondag nog Lucas Biglia en bracht de teller zo op tien nieuwe spelers deze zomer, waaronder een aantal namen van kaliber. Maar zijn grootste transfer moet Milan nog realiseren.

En dat zal snel gebeuren, want volgens La Gazzetta dello Sport staan de Rossoneri op het punt om Chelsea af te troeven voor Alvaro Morata. Het zou 70 miljoen euro op tafel leggen om de spits van Real Madrid naar San Siro te halen.

Milan-CEO Marco Fassone had al toegegeven dat zijn club nog een topspits uit het trio Morata-Aubameyang-Belotti wilde halen en de keuze is uiteindelijk dus op die eerste gevallen. Het wordt voor de 24-jarige Morata zijn tweede passage in Italië, nadat hij van 2014 tot 2016 al voor Juventus speelde.

Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
SoccerNews.nl wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • raimundoehv +7789 17 Jul 2017 om 13:47 Rang: Goddelijk
    Die poll is een beetje overbodig want volgens SN is deze speler toch al binnen? Kopteksten verzinnen(lees,zoveel mogelijk clickbaits genereren) is niet SN's sterkste vak.

    LOL, Morata top speler voor Milan, maar ben niet trots op de manier hoe dit elftal nu tot stand komt. Kan op die manier mooi in het rijtje City, Chelsea,PSG. Het zou verboden moeten worden.

Meer over