Van Ginkel verkoos PSV boven Engelse en Spaanse aanbiedingen

Van Ginkel verkoos PSV boven Engelse en Spaanse aanbiedingen
17 Juli 2017 12:00
© ProShots

Marco van Ginkel stond maandag voor het eerst sinds mei weer op het veld bij PSV. De Eindhovenaren zagen Hector Moreno en Andres Guardado deze zomer vertrekken, dus moeten er nieuwe leiders opstaan binnen de spelersgroep.

Van Ginkel loopt zeker niet weg voor een meer leidende rol bij PSV. "Maar het is uiteraard aan de trainer", vertelt de middenvelder aan het Eindhovens Dagblad. De 24-jarige middenvelder had afgelopen zomer meerdere keuzes en kon onder meer naar Spanje en ook Engelse clubs informeerden naar hem. "Ik heb dat allemaal maar een beetje genegeerd en had al vrij snel de keuze gemaakt voor PSV."

Van Ginkel is blij dat hij nu in juli aansluit in plaats van januari. "Vorig jaar was er in de competitie al een groot gat ontstaan in de eerste seizoenshelft. We hebben het geprobeerd, maar het gat niet meer kunnen dichten vanaf januari." Uitgerekend in de beslissende wedstrijd tegen Feyenoord viel hij uit. "Maar ook die wedstrijd hadden we nog kunnen winnen. Dat is allemaal geweest. Ik ben fit en kan meteen beginnen."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.Meer over