'Nice komt met Ajax-eis bij grote transfer'

'Nice komt met Ajax-eis bij grote transfer'
17 Juli 2017 09:20
© ProShots

OGC Nice presteerde in het afgelopen seizoen bij vlagen wel heel erg goed in de Franse Ligue 1 en dat betekent dat er nu bijzonder wat interesse is in de spelers van de aankomende Champions League-tegenstander van Ajax. De Fransen hopen echter iedereen binnenboord te houden tot na het tweeluik met de Amsterdammers.

Linksback Dalbert Henrique vertrekt hoogstwaarschijnlijk voor 20 miljoen euro naar het Italiaanse Internazionale. De beide clubs zijn er wel zo'n beetje uit, maar op het laatste moment is Nice toch nog met een opvallende eis gekomen, aldus de Italiaanse media. De Fransen willen over de Braziliaan kunnen beschikken in de belangrijke voorrondewedstrijden tegen Ajax, daarna mag hij weg.

Nice neemt de aankomende duels met de Amsterdammers ontzetten serieus en wil koste wat kost winnen. Nu hebben ze dus zelfs de deal met Internazionale onder druk gezet om dat te kunnen bewerkstelligen. Het is onduidelijk hoe de Italianen gereageerd hebben op het voorstel. De speler zelf wil in ieder geval heel erg graag naar Milaan vertrekken.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.