Keizer: iedereen aangeslagen na lang groepsgesprek

Keizer: iedereen aangeslagen na lang groepsgesprek
17 Juli 2017 08:45
© ProShots

De spelers van Ajax hebben momenteel eigenlijk helemaal geen zin in het sportieve, in de prestaties op het veld. Ze zijn vooral bezig met de situatie van middenvelder Abdelhak Nouri en dat is ontzettend logisch te noemen. Toch moet het vizier echter op de aanstaande wedstrijden tegen OGC Nice in de Champions League.

Trainer Marcel Keizer vertelt aan De Telegraaf: "Er zijn voor de club belangrijke wedstrijden op komst, maar je kunt spelers niet zomaar even opwinden en zeggen: nu moet het. Ik probeer links en rechts wat informatie in te winnen hoe je in deze omstandigheden moet handelen. Veel doe ik op gevoel en heel veel in overleg met de mensen om me heen."

De kersverse oefenmeester van de Amsterdammers gaat verder: "We hebben veel met elkaar gesproken, gehuild, misschien ook weleens gelachen. Iedereen kwam aangeslagen uit dat lange groepsgesprek. Dan ga je even trainen om de zinnen te verzetten. En tijdens de wedstrijd zie je toch wel dingen, waarmee we verder kunnen." Vooral het middenveld van Ajax met Hakim Ziyech, Lasse Schöne en Donny van de Beek viel positief op in de afgelopen oefenwedstrijden tegen KRC Genk en PAOK.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.Meer over