Ook speler stadsgenoot op lijstje Feyenoord

Ook speler stadsgenoot op lijstje Feyenoord
17 Juli 2017 08:08
© ProShots

Feyenoord hoopt zich nog defensief te versterken na het vertrek van onder meer Rick Karsdorp en Terence Kongolo. Technisch directeur Martin van Geel denkt aan de bekende namen, maar ook een talent staat er goed op bij de landskampioen. Rick van Drongelen staat op de shortlist bij de Rotterdammers.

Met het oog op de Champions League zoekt Van Geel naar spelers die er direct kunnen staan, maar daarnaast speurt hij ook naar goede talenten. Wat dat betreft komt de verdediger van Sparta dus om de hoek kijken. In gesprek met het Algemeen Dagblad laat de directeur zich kort uit over Van Drongelen. "Rick staat op ons lijstje. Een goede speler."

De krant noemt het 'niet ondenkbaar' dat Lucas Woudenberg de overstap maakt naar Het Kasteel en Feyenoord de beschikking krijgt over de bovengenoemde verdediger. Verder zijn de Rotterdammers nog bezig met sc Heerenveen en AZ: Ridgeciano Haps en Jerry St. Juste zouden naar De Kuip moeten komen. Deze verdedigers kosten echter veel geld, misschien wel te veel voor de landskampioen.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.