'Slecht nieuws voor Nice in aanloop naar Ajax'

'Slecht nieuws voor Nice in aanloop naar Ajax'
17 Juli 2017 08:00
© ProShots

Bij Ajax denkt men momenteel nog niet echt aan de aankomende Champions League-voorrondewedstrijd, maar toch zullen de Amsterdammers er binnenkort aan moeten geloven. OGC Nice is een geduchte tegenstander, maar de Fransen raken hoogstwaarschijnlijk een van hun beste spelers kwijt. Linksback Dalbert Henrique gaat vermoedelijk naar de Serie A.

Nice deed het in de afgelopen editie van de Ligue 1 zeer sterk en eindigde bijvoorbeeld ver voor Olympique Lyon, de ploeg die Ajax tegenkwam in de Europa League. Dalbert is een zeer belangrijke speler voor de Fransen, maar hij staat in de schijnwerpers van een paar geïnteresseerde clubs. Calciomercato rept van een transfer van 20 miljoen euro naar het Italiaanse Internazionale.

Volgens de speler zelf is een akkoord heel dichtbij. "Inter heeft mij gewoonweg een voorstel gedaan dat niet geweigerd kan worden. Ik denk dat we nog een paar dagen moeten wachten, maar dan kan ik met goed nieuws komen. Ik vertrouw op mijn zaakwaarnemers en heb zin in een vervolg van mijn voetballoopbaan in het Giuseppe Meazza-stadion. Er liggen ontzettend veel mogelijkheden in Milaan."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.