'Verrassende aanwinst meldt zich volgende week bij Ajax'

'Verrassende aanwinst meldt zich volgende week bij Ajax'
17 Juli 2017 07:47
© ProShots

Vaak komen clubs op de proppen met nieuwe spelers waarvan je als voetbalfan zegt: logisch dat ze die halen. Soms zijn er echter ook verrassingen, bij Ajax bijvoorbeeld. De Amsterdammers gaan aan de slag met de Braziliaanse centrumaanvaller Danilo Pereira da Silva, een naam die zeer pas geleden voor het eerst in de media genoemd werd.

De Telegraaf schrijft over de deal rond de spits: "De handtekening van de Braziliaanse spits Danilo Pereira da Silva is een kwestie van tijd. Ajax kwam met de speler van Santos een contract voor vijf jaar overeen, keurde hem al, maar liet hem naar Brazilië terugkeren voor de benodigde vergunningen. Volgende week meldt hij zich weer in Amsterdam, waarna zijn komst officieel wordt gemaakt."

De speler in kwestie kost directeur spelerszaken Marc Overmars ongeveer 2 miljoen euro. Danilo maakt momenteel een goed seizoen door bij het jeugdelftal van Santos, de oude club van onder meer Neymar, waarvoor hij zeven keer scoorde in acht competitieduels. Nu gaat Ajax nog op zoek naar een nieuwe vleugelspits.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.