'De Boer betaalt 9 miljoen en doet Ajax transferbelofte'

'De Boer betaalt 9 miljoen en doet Ajax transferbelofte'
17 Juli 2017 07:33
© ProShots

Frank de Boer had het lang voor het zeggen in de Johan Cruijff ArenA bij Ajax, maar sinds kort zwaait hij de scepter bij het Engelse Crystal Palace, na een mislukt avontuur in de Serie A bij Internazionale. De Engelsen nemen Jaïro Riedewald over van Ajax, maar daar blijft het bij.

Over Riedewald schrijft De Telegraaf: "Riedewald kan nog net aanhaken bij de trip naar Azië, waar Crystal Palace vandaag landt. De verdediger, die zo goed als zeker links in het centrum zal gaan opereren, krijgt met zijn definitieve transfer naar de Premier League net op tijd de oplossing na een moeizaam laatste jaar."

Klaarblijkelijk heeft De Boer beloofd dat hij niet verder bij Ajax zal shoppen, ondanks eerdere interesse voor onder meer Joël Veltman en Davinson Sánchez. "De Boer zal verder niet bij Ajax blijven shoppen. Hij heeft wel een gesprek gevoerd met Bruno Martins Indi, die nog een contract heeft voor elf maanden bij FC Porto en daar mag vertrekken. Er is echter forse concurrentie van Stoke City, dat de voormalige Feyenoorder na een huurperiode definitief wil inlijven."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

2 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • Mestreech +659 17 Jul 2017 om 09:04 Rang: Aanvoerder
    Denk dat Palace veel plezier aan hem gaat beleven en Ajax zich nog eens achter de oren gaat krabben.
  • BHJ -4247 17 Jul 2017 om 09:52 Rang: Utopisch
    Denk dat Palace veel plezier aan hem gaat beleven en Ajax zich nog eens achter de oren gaat krabben.


    Ik denk het ook.