'Ajax accepteert bod, persoonlijke eisen voorkomen transfer'

'Ajax accepteert bod, persoonlijke eisen voorkomen transfer'
17 Juli 2017 07:25
© ProShots

Ajax beschikt over een aantal spelers die absoluut niet mogen vertrekken, zoals de Colombiaanse centrumverdediger Davinson Sánchez, die maar liefst 40 miljoen euro kost. Back Mitchell Dijks schrijft echter een ander verhaal: hij mag wel weg en Birmingham City heeft zich gemeld, maar de persoonlijke eisen van de Nederlander zijn de Engelsen te gortig.

In het afgelopen seizoen voetbalde Dijks al in de Championship voor Norwich City, maar dat wenste niet aan de optie tot koop in het huurcontract van de Ajacied te voldoen. Nu is vooral Birmingham dus concreet voor de verdediger en Ajax heeft al een bod van ongeveer drie miljoen euro van de ploeg uit Engeland getransfereerd, maar toch hoeven we nog geen witte rook te verwachten.

De Telegraaf schrijft over de ontstane situatie: "Hoewel Mitchell Dijks toestemming kreeg om het trainingskamp in Oostenrijk te laten schieten om een transfer te bewerkstelligen, is hij nog steeds Ajacied. Volgens Britse media is Birmingham City bereid de transfersom (drie miljoen euro) voor de linksback neer te leggen, maar zijn Dijks’ persoonlijke eisen de club uit de Engelse Championship te gortig."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

2 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • Morfe0 -9548 17 Jul 2017 om 15:37 Rang: Utopisch
    Op de tribune laten zitten , als hij niet wilt vertrekken jammer dan
  • Dodobird +575 17 Jul 2017 om 16:34 Rang: Basisspeler
    Niet met Birmingham, dat is wel duidelijk. Misschien wel met een ander. Kunnen nu wel gebruiken in CL voorronden, als backup van Viergever nu Sinkgraven nog steeds geblesseerd is (die is dat ook wel erg vaak trouwens).