'Roda stuurt Duitser weer weg na roemloos oefenduel'

'Roda stuurt Duitser weer weg na roemloos oefenduel'
16 Juli 2017 22:32
© ProShots

Roda JC Kerkrade werd afgelopen seizoen getroffen door een gebrek aan scorend vermogen. De Limburgers zetten zodoende in op een kwaliteitsimpuls voor de voorhoede en er is nu beweging zichtbaar.

Volgens journalist Roel Wiche van De Limburger is Marc Brasnic op proef in Kerkrade. Roda JC zou de Duitse spits al langer op de korrel hebben en krijgt nu de mogelijkheid om hem te testen. Hij is afkomstig uit de jeugdopleiding van Bundesliga-club Bayer Leverkusen.

Roda JC handhaafde zich afgelopen seizoen via de play-offs in de Eredivisie, maar niet zozeer dankzij de aanval. In de reguliere competitie maakte de ploeg welgeteld 26 doelpunten. Geen enkele ploeg had zoveel moeite met scoren.

Update 22:32 uur
Het is Marc Brasnic niet gelukt om een verbintenis te verdienen bij Roda JC Kerkrade. De Duitser is niet opgenomen in de selectie voor het trainingskamp en een alternatieve route is er niet, zo weet De Limburger. Dit weekeinde kreeg hij nog speeltijd in de kansloos verloren oefenwedstrijd tegen KAS Eupen (0-5).

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.